19 Ocak 2019 Cumartesi

Yeni Bir Teknoloji Harikası:Mini Mobil Robotik Yazıcı

SİTEMİZİ GEZERKEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ & UNUTMAYIN TEK GELİR KAYNAĞIMIZ REKLAMLAR & SİTEMİZİ GEZERKEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ


En sonunda! Mobil baskı gerçekten burada! İstediğiniz yere giden ve herhangi bir boyutta sayfada telefonunuzdan basan bir yazıcı! Gelecek şimdi!


Bugün her şey mobil oldu. Akıllı telefonlarımız, tabletlerimiz ve dizüstü bilgisayarlarımız sayesinde hareket halindeyken çalışarak tam bağlı kalırken ofisimizden ayrılabiliriz. Neredeyse ... 
Geride kalan ve "mobil devrim trenini" kaçırmış gibi görünen bir cihaz var  

Yazıcı.

Öğrencilerin, avukatların veya girişimcilerin ofis evlerinin dışında verimli çalıştıklarını ancak aniden basılacak bir yer bulmak için uğraştığını görebilirsiniz. 

Vizyonumuz bunu değiştirmek. Kullanımı kolay ve eğlenceli, herhangi bir yere götürülebilen, herhangi bir cihazdan (dizüstü bilgisayar, tablet, akıllı telefon, adlandırdığınız!) Herhangi bir cihazdan baskı alabileceğiniz mobil bir yazıcı oluşturduk.


Günümüzde baskı makineleri günümüzde hareketli bir kağıt parçası üzerinde sağa ve sola çalışan bir baskı kafasıdır. Kendimize sorduk, neden tüm cihazdan kurtulmuyoruz, sadece yazıcı kafasını bir takım küçük tekerleklerin üzerine koyun ve bir kağıdın üzerinden geçmesini sağlayın. 

Bunu yaparak, yazıcının gerçekten mümkün olduğunca az olmasına izin veriyoruz. 


Yazıcımız tamamen günlük yaşamımız için hazırlanmıştır. Açma / kapama düğmesi olan şarj edilebilir bir pili vardır, doğrudan akıllı telefonlara ve PC'lere bağlanır ve kullanıcının herhangi bir boyuttaki kağıda yazdırmasına olanak tanır.


800.000 $ 'lık yeni hedefe ulaşırsak, yazıcı ödülüne temiz bir silikon kapak ekleyeceğimize karar verdik.
(Bu mars siyah yazıcı ödülü için siyah olarak ve titanyum beyaz yazıcı ödülü için beyaz olarak mevcut olacak)


Yazıcı, yazıcının altındaki mürekkep püskürtmeyi açığa çıkaracak bir kapak kaydırılarak çalıştırılır. Batarya şarjı için USB bağlantısı da cihazın altında bulunur. Inkjet, 1.000'den fazla basılı sayfa için ve pil tam şarj başına bir saatten fazla sürer. İlk sürüm gri tonlamalı yazdırılacaktır.


Yazıcımız, herhangi bir yöne doğru şekilde dönmesine ve sürmesine izin veren çok yönlü bir sisteme dayanmaktadır. Yazıcıyı, kullanıcının sayfanın en üst kısmına doğru şekilde yerleştirmesi ve doğru bir sonuç alması için anlaşılır bir şekilde tasarlanmıştır. Yazıcının bu sürümü stabilize edici sensörler içermiyor.


Yazıcı 2 renkte gelir - Mars siyahı ve Titanyum beyazı ve Polikarbonattan üretilecektir.

Fiziksel boyutlar ve ağırlık: 10 santimetre yüksekliğinde ve 11.5 santimetre çapında ve yaklaşık 300 g ağırlığında olacaktır.

Malzemeler: Polikarbonattan yapılmış kapak
Medya boyutları: herhangi bir standart boyut.
Baskı Hızı: 1,2 ppm (prototip özelliklerine göre hesaplanmıştır).
Baskı Kalitesi: şu anda prototip 96x192 dpi'ye kadar ulaşabiliyor, nihai ürün daha yüksek çözünürlüğe sahip olacak.
Mürekkep Kartuşu Yapılandırması: bir siyah kartuş.
Bağlantı Teknolojisi: Kablosuz.
Arayüz: Bluetooth, Bluetooth BPP.
Bağlantılar: 1 x Mikro Usb.

Pil


Türü: Lityum Polimer.
Çalışma Süresi (En Çok): 1 saat.
Şarj Süresi: 3 saat
Desteklenen Os:Android, IOS, Linux, OSX, Windows.


Bu projeye Friedberg Girişimcilik Programında, Kudüs Teknoloji Koleji kolejimizde başladık. Programın öğrencilerine bir fikir ve sürdürülebilir bir iş planı geliştirmeleri talimatı verildi. 

Sıkı kabul sürecinden sonra, hayallerimizi gerçeğe dönüştürmeye başlamak için kabul edildi ve sermaye aldık, kolej tesislerinin kullanımı ve profesörlerden rehberlik aldık. 

Önce bir konsept kanıtı, ardından minimal işlevsel bir prototip oluşturduk ve şimdi gerçek tam prototipi tasarlamaya çalışıyoruz. DFM'yi sonlandırmamız ve bu güzel ve kullanışlı ürünün üretimine başlamamız için halka açılma ve finansman konusunda yardım isteme zamanının geldiğine karar verdik.

Word yazıcımız hakkında yayıldı ve aldığımız geri bildirimler şaşırtıcı! Teknoloji devlerinden, hızlandırıcılardan, ürün geliştirme şirketlerinden ve yatırımcılardan aldığımız son derece olumlu yanıtları ve farklı işbirliği teklifleri için herkese teşekkür ediyoruz.

Tekliflerden biri, İsrail'deki ThinkNext'teki prestijli inovasyon etkinliğinde Microsoft'tan gelip sunmaktı . 

Etkinlik 7 Nisan'da gerçekleşti ve inanılmaz bir başarıydı. Konferansta aldığımız cevap şaşırtıcıydı. Projeyi gören herkesten aldığımız müthiş tepki ve heyecan sayesinde motive oluyoruz.

Kampanyayı bitirdikten sonra, potansiyel müşterilerimize en iyi ürünü sunmak için kaynaklarımızdan, tekliflerimizden ve fırsatlarımızdan en iyi şekilde yararlanacağımızdan emin olacağız.

Tasarım ve kullanılabilirliği önemseyen ve hareket halindeyken işleri basmanın daha iyi bir yolu olduğunu bilen, birinci sınıf düşünürlerden oluşan bir ekibiz. 

Ekip, Kudüs Teknoloji Koleji'nde işletme ve teknoloji eğitimi alan Matan Caspi ve Tuvia Elbaum tarafından yönetiliyor. 

Yonni Stein, kickass tasarımcımız (seçkin tasarım akademisi Bezalel), Leon Rosengarten ve Gilad Schnurmacher (buna göre Hadassah College ve JCT), robotikte derin beceri ve deneyime sahip çılgın mühendisler ve Jack Gottesman, Sosyal medya ve pazarlama çalışmalarımıza liderlik ediyor. 

Hillel Fuld (pazarlama uzmanı ve başlangıç ​​danışmanı) ve Yitzi Kempinski (Umoove Ltd. CEO'su), işletme ve kullanıcı deneyimi konularında bize danışmanlık yapıyor. Ayrıca, İsrailli bir melek yatırımcı olan Reuven Ulmansky olarak bizi başlatacak büyük bir danışman olma ayrıcalığına sahip olduk.

Ekip, baskı endüstrisine yenilik eklemek için bir araya geldi. Öğrenciler olarak dizüstü bilgisayarlarımızda farklı yerlerde, kütüphanelerde, dersliklerde, kafelerde, trenlerde ve gün ışığında çalıştık. 

Bunu yapabildik çünkü bizimle ya da dizüstü bilgisayarımızda ihtiyacımız olan her şey vardı. Yine de kendimizi her zaman iş bittikten sonra basılacak bir yer bulmakta zorlanıyorduk.


Taşınabilir veya mobil bir yazıcı satın almaya baktığımızda, 2014'te (o zaman, 2013) gerçek bir mobil yazıcı bulunmadığına inanmak zordu - ve o zaman bir şey yaptığımızı biliyorduk ...


Riskler ve zorluklar
Bir donanım projesi olarak, başlangıçtan itibaren aklımızda tutmamız gereken şeyler var. İlk prototipleri tasarlamak ve inşa etmek için çok fazla çaba harcadık, ancak aynı zamanda sürprizlerin gerçekleştiğinin de farkındayız (zaten başından beri olduğu gibi) ve olan biteni her zaman paylaşacağız (ve öngörülen engellerin yanı sıra) destekçileri.


Yazıcının iyi çalışmasını ve birbirine paralel düz çizgiler halinde yazdırmasını sağlamak için, robotun doğru ve doğru hızda hareket ettiğinden emin olmak zorunda kaldık. 

Sınırlı alanla yapmak, bu ürün için doğru taslağı ve temeli bulana kadar onlarca gözden geçirilmiş tasarımları ve farklı parçaların yerleşimlerini ortaya koymamızı istedi.


Ürünümüzün tasarım ve imalatında bize yardımcı olmak için farklı firmalardan teklifler aldık. Kampanya sona erdiğinde, bu yazıcının mümkün olan en iyi işi yapacağını ve bunu yaparken iyi görüneceğini belgelemek için en iyi ortakları seçeceğiz ;-)


Çok teşekkür ederim!


Bu proje hakkında sorularınız mı var? SSS'ye göz atın